Diensten

Welke diensten kan Digitcon mij bieden ?

Wij kunnen vrijwel het gehele scala aan IT diensten bieden die u als MKB bedrijf nodig heeft. En voor de delen die wij niet zelf kunnen verzorgen kunnen we via onze partner bedrijven de juiste specialist inschakelen. U kunt zich bij ons melden met uw IT vraag en wij zoeken voor u naar de juiste oplossing. Zie ons als uw persoonlijke servicedesk.

De services of diensten die we op dit moment zelf bieden zijn:

Office 365

De Cloud oplossing van Microsoft voor zowel uw email als uw bestanden in de Cloud. Digitcon kan u helpen bij het migreren van uw bestaande netwerk naar de Cloud of naar een Hybride oplossing waarbij u zowel Cloud als On-premise (op lokatie) kunt werken.

​IT Consultancy

Wij adviseren op het gebied van automatiseringsvraagstukken. U kunt bij ons terecht voor een onafhankelijk advies maar ook voor een volledige begeleiding van idee tot implementatie.

Implementaties van server netwerken

Wij verzorgen de installatie van uw server, de netwerk-componenten zoals routers en switchen, en de inrichting en aanpassing van nieuwe en bestaande werkplekken. Dit alles op een zodanige manier dat het beheer tot het absolute minimum beperkt kan blijven. Van File- en Print server tot Applicatie- en Terminal server-inrichtingen verzorgen we. Netwerkbekabeling regelen we via onze partner-bedrijven.

Complexe en Specialistische werkplek inrichtingen

Wij verzorgen ook PC inrichtingen die gebruikt worden voor specialistische doeleinden variërend van bv Oogmeting-apparatuur voor een Opticien, Video-editing voor een video- en fotograaf tot extra beveiligde werkplekken ten behoeve van bv. een advocatenkantoor.

Beheer en Onderhoud van netwerken

Wij verzorgen ook het beheer zodat u geen eigen netwerkbeheerder in dienst hoeft te hebben. U kunt een onderhoudscontract met ons afsluiten zodat u verzekerd bent van telefonische support, controle van uw server, het up-to-date houden van anti-virus software, firewall instellingen etc. Ondersteuning op afroep is mogelijk net als uw netwerk door ons te laten beheren ook als dit NIET door ons is aangelegd.

IT probleemoplossing

Door onze kennis, opgebouwd door opleidingen en jarenlange ervaring, kunnen wij u ondersteunen bij het oplossen van allerhande IT problemen waar u mee geconfronteerd wordt. Waar nodig kunnen wij onze partner-bedrijven bijschakelen.

Cursussen en Trainingen

Wij verzorgen opleidingen en training op het gebied van Microsoft Office producten (Word, Excel, Access en Powerpoint) en Microsoft besturingssystemen (Windows Server en Windows 10 en 11), maar ook de Microsoft Cloud oplossingen zoals SharePoint, Onedrive, Teams, Planner etc. Verder kunnen wij op maat gesneden cursussen verzorgen, zowel in als buiten uw bedrijf.

Home Entertainment

Ook op het gebied van de Home Entertainment welke de laatste jaren een steeds snellere en grotere opmars kent, kunnen we u van dienst zijn. U kunt hierbij denken aan gameconsoles op uw netwerk aansluiten of uw met netwerk mogelijkheden uitgeruste audio systeem koppelen aan het internet.

Apple systemen installatie en support

Wij leveren ook support op de diverse Apple systemen zoals iPhone, iPad, Macbook en iMac . We kunnen de installatie en configuratie van deze systemen verzorgen of u ondersteunen in het gebruik ervan.