SharePoint weetjes

User Profiles

wanneer een user in AD wordt verwijderd zal pas na een FULL Import deze ook uit de UPS van SharePoint verdwijnen, tevens dient dan de Mysite Cleanup Job te hebben gelopen (1x per uur)

Geplaatst in Algemeen